Logo BTSG CMYK
shutterstock_479592934
Ontwikkelingen branche erkende opleidingen

Zoals u gewend bent, zit BTSG bovenop de ontwikkelingen wat betreft de (branche erkende) opleidingen:
  • GVP – Gespecialiseerd Verzorgende Gerontopsychiatrie
  • EVV – Eerst verantwoordelijke verzorgende
  • GVS – Gespecialiseerd verzorgende somatiek
  • GRZ – Geriatrische revalidatiezorg (wordt verwacht in de toekomst)
Om die reden zaten wij op 23 oktober 2019 bij het CZO om te horen en te vragen over toekomstplannen met betrekking tot deze opleidingen.
GVP keurmerk
EVV keurmerk
Zeer geslaagd klantevent - Op reis in de zorg

Wat een mooie middag! Met zo’n 60 mensen zijn we op 1 oktober ‘OP REIS IN DE ZORG’ gegaan. Dit was de titel van ons klantevent. Op een prachtige locatie in Amersfoort hebben we onze gasten een inspirerende middag mogen laten beleven.

Zelf keuzes maken
Hans van Breukelen (voormalig keeper van het Nederlands voetbalelftal en
auteur van het boek “Maak je comeback”) heeft ons laten inzien welke keuzes
je zelf hebt in het omgaan met tegenslagen. Herken je het gevoel dat de dingen je overkomen? Zijn verhaal heeft ons beter bestand gemaakt tegen toekomstige uitdagingen die we ongetwijfeld in het leven nog gaan tegenkomen. Wat een prachtige inzichten!

Workshops
Bij een mooie reis horen uiteraard ook ‘onvergetelijke ervaringen’ en ‘krachtige souvenirs’. Dit waren dan ook de workshops die in het tweede deel van de middag plaatsvonden.

Aftermovie
Ben je benieuwd geworden hoe dit er allemaal uitzag?
Klik hier voor de aftermovie.
Je ziet dan een korte impressie van deze prachtige “Reis in de zorg”.

Een inspirerende reis gewenst,
Marloes van Peer
Directeur BTSG
Foto team
Succesvol leidinggeven aan professionals in de zorg!

Jij als leidinggevende
Als leidinggevende in de zorg heb je de belangrijke taak om ieder individu en het team als geheel optimaal te laten functioneren. Hierbij zijn de volgende vaardigheden cruciaal:
  • Verantwoordelijkheid
  • Werkplezier
  • Samenwerking
  • Oog voor talent
  • Inzicht in eigen handelen.
Wat wil je bereiken?
Wil jij je team aanzetten om zo optimaal mogelijk te werken? Is het jouw droom om de teamleden vanuit de eigen verantwoordelijkheid veel werkplezier te laten beleven?
Stel je voor dat je tijdig een belemmerende onderstroom in de samenwerking binnen het team signaleert en daar vervolgens succesvol op intervenieert. Hoe zou dat zijn?
Welke handvatten heb jij nodig om op je eigen handelen te reflecteren zodat je vanuit jouw rol optimaal kan anticiperen en handelen?
Als je nieuwsgierig bent naar jouw mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op bovenstaande punten, neem dan contact met ons op. Wellicht is de training ‘Leiding geven aan professionals in de zorg’ passend voor jou.

Mogelijkheid tot incompany
Ook is het mogelijk om incompany een ontwikkeltraject rond dit thema te organiseren.
We gaan hierover graag met je (vrijblijvend) in gesprek.

Inbreng eigen casuïstiek
We werken niet met rollenspellen: eigen casuïstiek gaat je helpen in je ontwikkelproces. Vooraf heb je contact met de trainer om jouw ontwikkelwens met je te bespreken. We werken in kleine groepjes. Klik hier voor meer informatie.
Onze adviseur denkt graag met je mee en informeert je verder. Neem contact op met Marloes van Peer, m.vanpeer@cerein.nl of bel: 06-200 787 84.
leiderschap
Volg BTSG op LinkedIn en Twitter
Volg jij ons al op LinkedIn en Twitter? Zo blijf je op de hoogte van alles wat speelt bij BTSG, zoals nieuwe trainingen en opleidingen, extra open aanbod en ontwikkelingen in de zorg! Klik op onderstaande logo's om naar ons account te gaan.
twitter 
linkedin 
MailPoet