Logo BTSG CMYK
shutterstock_479592934
Open inschrijvingen bij BTSG!

Naast onze branche erkende opleidingen en maatwerk trainingen, heeft BTSG nu ook branche erkende opleidingen en trainingen in de open lijn. Samen met deelnemers uit andere organisaties en/of ZZP’ers vorm je een groep en krijg je meer kennis over het betreffende onderwerp en wissel je samen van gedachten.

Een greep uit onze open inschrijvingen:

Wet zorg en dwang (workshop)

Per 1 januari 2020 gaat de nieuwe Wet zorg en dwang in. Daarmee wordt de wet BOPZ vervangen. Om je hier alvast op voor te bereiden, kan je de workshop Wet zorg en dwang volgen. Het uitgangspunt is dat ‘onvrijwillige zorg’ zoals het in deze wet heet, in principe niet mag worden toegepast, tenzij er sprake is van ernstig nadeel. Maar wat valt onder ‘onvrijwillige zorg’ en wat houdt ‘ernstig nadeel’ in? De Wet zorg en dwang geldt in instellingen, de thuissituatie en in kleinschalige woonvormen.

Opleidingen
Ook een aantal van onze opleidingen kan met een open inschrijving worden gevolgd. Denk aan de branche erkende GVP-opleiding (Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie) of de nieuwe opleiding GVS (Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek) waarbij de nadruk ligt op somatische ziektebeelden, maar waar ook een link wordt gemaakt naar psychogeriatrie. Helaas komen we steeds vaker complexe zorgvragen tegen. Deze opleiding biedt jou een goede basis om als inhoudelijke deskundige professioneel te adviseren en zorg te verbeteren.

GVP-expert (Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie – Expert)
Heb je eerder de GVP-opleiding gevolgd en zoek je nog meer verdieping? Dan bieden wij de training GVP-expert bestaande uit 11 dagdelen. Deze training sluit aan op de branche erkende opleiding GVP (Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie) maar gaat verder in diepgang en in breedte. De training sluit aan bij de nieuwste geldende inzichten als het gaat om de zorg aan psychogeriatrische en gerontopsychiatrische cliënten.

Naast bovenstaande voorbeelden bieden wij nog meer, zoals:
  • Bewegingsgerichte activiteiten voor ouderen
  • Aan tafel! Spel- en beweegvormen voor aan tafel
  • Seksualiteit en intimiteit in de ouderenzorg
  • Dementie: omgaan met moeilijk te begrijpen gedrag
  • Fysieke en mentale weerbaarheid in de zorg
  • Dagbestedingscoach

Dit trainingsaanbod bieden wij in samenwerking met ouderenzorgopleider Cerein aan. Ga voor meer informatie naar onze site of neem contact met ons op via 085 - 401 22 28.
Gratis online testen

BTSG zorgt voor beweging in de ouderenzorg. Dat geldt ook op individueel vlak. Op het gebied van kennis, vaardigheden en persoonlijkheid kan je ook jezelf in beweging krijgen. De gratis online testen van BTSG hebben als doel om jou in beweging te krijgen. Ze helpen je na te denken over waar je nu staat en hoe jij jezelf nog kan ontwikkelen. De testen van BTSG kan je gebruiken als hulpmiddel bij jouw eigen ontwikkeling. De nadruk ligt op onderwerpen die je tegenkomt in de ouderenzorg. Je kan er ook voor kiezen om een van de quizzes te maken om jouw kennis van specifieke onderwerpen te vergroten. Verras anderen met jouw kennis over thema’s als de ziekte van Alzheimer of depressie. Ook als je zelf te maken hebt in je omgeving met dergelijke ziektebeelden is het interessant om een quiz te maken. Zo leer je over wat juist wél en wat juist niet werkt. Mis je nog een test? Laat het weten!
AVG

Vanwege de nieuwe EU-regels voor gegevensbescherming heeft BTSG haar privacy statement bijgewerkt. Dit document is herzien om jou duidelijkheid te geven over de verwerking van je persoonlijke gegevens en waar we dit voor gebruiken. In het statement stelt BTSG jouw privacy voorop. Klik hier om het privacy statement te lezen. BTSG werkt continu aan het verbeteren van het privacy statement. Je kun dit dan ook ten alle tijden raadplegen op btsg.nl. Voor onze nieuwsbrief kun je je te allen tijde afmelden middels ‘uitschrijven’ onderaan de nieuwsbrief. Indien je andere vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via info@btsg.nl of 085-4012228.
MailPoet