Logo BTSG CMYK
shutterstock_479592934
Eerstelijns verblijf (ELV)
Eerstelijnsverblijf (ELV) is bedoeld voor kwetsbare mensen die tijdelijk niet meer of nog niet verantwoord in hun eigen woonomgeving kunnen wonen. Maar hoe ziet de ELV er eigenlijk precies uit? Er zijn verschillende vormen van ELV. In het zorglandschap zien we ontwikkelingen op dit gebied, zoals het ontstaan van ELV-afdelingen of leervragen omtrent dit thema bij verzorgenden en verpleegkundigen. BTSG kan hierin ondersteunen en wij maken dus graag een passende training afgestemd op de specifieke leervraag met betrekking tot ELV. U kunt daarvoor contact met mij opnemen:

Laura van Driel (adviseur BTSG)
M: 06-20 21 86 96
Mail: l.vandriel@btsg.nl
computer zorg
Werken als ouderenadviseur
Wil jij ouderen helpen de weg te wijzen binnen het zorglandschap? Help jij mee bij het zoeken naar een oplossing en draag je graag bij aan de zelfredzaamheid? De ouderenadviseur informeert en adviseert ouderen over diensten en voorzieningen op het gebied van wonen, welzijn en zorg, financiën en vervoer. Je werkt nauw samen met andere organisaties en dienstverleners. Samen met de oudere bekijkt de ouderenadviseur wat deze nodig heeft, waar en hoe hij of zij dat dat kan vinden en zoekt samen met de oudere naar de beste oplossing voor het probleem. Voorop staat dat de oudere de regie houdt en zelf de keuzes maakt. Zo bevorder je als ouderenadviseur de zelfredzaamheid. Vanaf nu kan je je inschrijven voor onze training Ouderenadviseur! De training duurt twee dagen en vindt plaats in Soest. Voor meer informatie kijk je op onze site of kan je contact opnemen met BTSG: 085 - 401 22 28.
We hopen dat we je mogen zien tijdens deze bijzondere training!
kompas
Wet zorg en dwang
Per 1 januari 2020 gaat de Wet zorg en dwang in. Daarmee wordt de wet BOPZ vervangen. Aangezien dit een complexe wet is, heeft De Eerste Kamer gekozen voor een ruime invoeringstermijn. Dat geeft de hulpverlener de tijd om zich voor te bereiden. Wij bieden daarom een training “Wet zorg en dwang”. Zoals u van ons gewend bent, kunnen wij deze training op maat aanbieden. Wij zullen dan samen met u (vrijblijvend) in gesprek gaan zodat er op een passende manier vorm wordt gegeven aan de training. Ook bieden wij een workshop Wet zorg en dwang. Dit kan bijvoorbeeld in de open inschrijving. Daar vindt je ook de verschillende datums en locaties waar de workshop plaatsvindt. We hopen dat we je bij één van deze workshops mogen verwelkomen.
Cursist Charity Bobbink over de GVP opleiding
"Ik heb voor het starten van de opleiding tot GVP-er best wat hobbels moeten overwinnen, want helaas had men het idee dat de opleiding “onder mijn niveau was”, omdat ik al een niveau 4 diploma op zak heb. Al vanaf de eerste dag wist ik dat dat niet het geval was… Sterker nog, van helpende tot verpleegkundige, zou ik iedereen die met dementie te maken heeft, deze opleiding aanraden."

"Vanaf dag 1 doe je kennis op die meteen toepasbaar is in de praktijk. Iedereen herkent wel het gezegde “zou ik maar eens in diegene zijn hoofd kunnen kijken” De GVP opleiding zorgt eigenlijk voor dat exclusieve kijkje in het brein met hersenschade."
OPEN INSCHRIJVINGEN
Training/Opleiding
Startdatum
Locatie
GVP-expert
26 okt 2018
Soest
Bijna vol!
GVP opleiding
5 nov 2018
Soest
Bijna vol!
GVP-expert
11 mrt 2019
Breda

Wet zorg & dwang
21 mrt 2019
Haarlem

Werken als ouderenadviseur
27 mrt 2019
Soest

Wet zorg & dwang
5 apr 2019
Soest

Wet zorg & dwang
15 apr 2019
Breda

Wet zorg & dwang
9 okt 2019
Haarlem

Wet zorg & dwang
21 nov 2019
Soest

Wet zorg & dwang
19 dec 2019
Breda

knowledge-1052010_1920
Volg BTSG op Twitter
Volg jij ons al op Twitter? Zo blijf je op de hoogte van alles wat speelt bij BTSG, zoals nieuwe trainingen en opleidingen, extra open aanbod en ontwikkelingen in de zorg! Klik op onderstaande Twitter logo om naar ons Twitter-account te gaan.
twitter
MailPoet