Lancering
Nieuwe website BTSG live!
De afgelopen maanden is er ontzettend hard gewerkt en dinsdag was het moment daar! Onze nieuwe website is live! We zijn erg trots op het eindresultaat en nodigen je dan ook graag uit om een kijkje te nemen. Klik hier!
Online inschrijven korte trainingen
In samenwerking met ouderenzorg opleider Cerein, bieden wij nu korte trainingen aan op open inschrijving. Soms lukt het als organisatie niet om genoeg deelnemers voor een incompany training te verzamelen. Het open inschrijvingen aanbod biedt hiervoor een uitkomst! Elke training wordt op de website toegelicht in een kort filmpje. Inschrijven kan via de website (zie hieronder).
'Door mijn grotere kennis ben ik een voorbeeldfunctie gaan krijgen'
Een voorbeeldreactie van een deelnemer die de branche erkende opleiding GVP heeft gevolgd. Een prachtig voorbeeld van wat de opleiding GVP teweeg kan brengen. Het aantal cliënten met dementie of een andere psychogeriatrische aandoening neemt de komende jaren fors toe. Zorginstellingen moeten kwalitatief goed toegerust zijn om aan deze cliëntengroep de gewenste zorg en begeleiding te kunnen geven. Overweegt jouw organisatie de zorgmedewerkers te laten opleiden? Bel gerust, wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.
In 2018 starten met een van onze korte trainingen?
Begin 2018 starten de eerste trainingen uit ons open inschrijvingen aanbod. Interesse? Klik op een van de trainingen voor meer informatie!
MailPoet