Logo BTSG CMYK
'Ik had nooit gedacht dat ik op mijn 51ste nog zoveel zou leren!'
Afgelopen donderdag was het tijd voor koffie met gebak voor een groep EVV’ers van ouderenzorgorganisatie Patyna. Na ruim een jaar mochten zij hun branche erkende diploma EVV in ontvangst nemen! Een van deze deelnemers is Petra Osinga. Petra werkt bij Patyna als Verzorgende in de thuiszorg. Petra vertelt graag over haar ervaring van het afgelopen jaar.
Lees meer
Schermafbeelding 2017-11-21 om 11.20.24
Vitalis Academie over de jarenlange samenwerking met BTSG
De cursisten van Vitalis zijn enthousiast over de trainers van BTSG. Echte professionals die leren leuk maken en inhoudelijke expertise hebben! De samenwerking met BTSG is gestart met de EVV opleiding. In de laatste jaren is daar de branche erkende opleiding GVP bijgekomen en sinds 2 jaar de zijn meest modules in het Vitalis PG opleidingsprogramma voor RVE intensieve zorg opgenomen en nu ook voor RVE wijkzorg medewerkers. De samenwerking tussen Vitalis en BTSG zouden wij beschrijven als flexibel en constructief samenwerkend!
6 en 7 december: De Nursing Experience
Twee spetterende dagen met workshops speciaal voor verpleegkundigen en verzorgenden, met 40 workshops, een interactieve beursvloer, het skillslab, goodies, gadgets en smakelijke catering. BTSG is erbij! Zien wij jou ook?
header-formulier-NX-2017
Open inschrijvingen 2018 online!
2018 staat alweer voor de deur! Een mooi moment om na te denken over hoe jij je komend jaar wilt gaan ontwikkelen en op welk gebied? Inschrijven is binnen een paar minuten gedaan via onze website. Hieronder vind je een kleine greep uit het aanbod:
MailPoet