Training Bewegen en muziek voor ouderen

Iedereen heeft wel een liedje of muziekstuk dat bijzondere emoties oproept: herinneringen aan een mooie vakantie, een bruiloft, een nummer van jou en je partner enzovoort. Muziek doet iets met mensen. Dit geldt ook voor bewegen. We weten allemaal dat het belangrijk voor ons is. Dit geldt voor ons allemaal, ongeacht leeftijd. Voor ouderen is het vaak zeer aangenaam om muziek en bewegen met elkaar te combineren. Het brengt een bepaalde sfeer zodat het een leuke activiteit oplevert. Ook is muziek heel goed afzonderlijk te gebruiken om een bepaalde sfeer te creƫren. Misschien wil je het gebruiken om in gesprek te raken over vroeger. Dan kies je de muziek die aansluit bij die periode. Of wellicht is het wenselijk om een rustige sfeer in de huiskamer te brengen om rustig de nacht in te gaan.
Tijdens deze training ontdek je de meerwaarde van muziek en bewegen en leer en ontdek je het op een succesvolle manier in te zetten. Je gaat versteld staan van het resultaat!

Deze training verzorgen we in samenwerking met onze zusterorganisatie Cerein. Voor meer informatie en aanmelding, klik hier.