Skip to content

Medewerkers in de zorg duurzaam inzetbaar maken en houden

Meer dan trainingen voor de ouderenzorg

Met trainingen voor de ouderenzorg heeft BTSG een specifiek aanbod. Door de samenwerking met Visser & Visser gaat  BTSG verder dan alleen het aanbieden van gespecialiseerde trainingen. We werken daarvoor samen met andere divisies binnen de groep. Dit biedt jouw organisatie toegang tot een compleet pakket aan diensten die essentieel zijn voor het ontwikkelen en implementeren van een duurzaam HR-beleid.

Een team van specialisten bouwen en behouden

Specialistische kennis is cruciaal voor het bieden van goede zorg en daarmee voor het succes van jouw organisatie. Hoe kun je zorgprofessionals boeien en behouden? Dit kan door hen in te zetten op de juiste plek, kansen te bieden voor groei en hen te voorzien van de juiste kennis en vaardigheden. Talenten worden hiermee optimaal benut en de medewerker ervaart waardevol te zijn.

Aan de slag met jouw medewerkers

Sinds 1983 biedt BTSG kwalitatieve opleidingen en trainingen in de zorg.

Selectie- en ontwikkelassessments

Onze op maat gemaakte selectie- en ontwikkelassessments geven inzicht in het ontwikkelingspotentieel van elke medewerker. Daarnaast bieden ze cruciale informatie die helpt bij het bevorderen van groei binnen jouw zorgorganisatie. Wij gebruiken de nieuwste wetenschappelijke inzichten en gevalideerde instrumenten om tot een gedetailleerd en persoonlijk beeld te bieden. Elke deelnemer krijgt een duidelijke rapportage die praktische richtlijnen biedt voor verdere professionele ontwikkeling.
Rapporteren volgens de SOAP-methode

Energy Drives Drijfverentest

Elk individu, team en elke organisatie heeft unieke denkpatronen en gewoontes. Deze worden sterk beïnvloed door onderliggende drijfveren. Onze Energy Drives Drijfverentest brengt deze drijfveren helder in kaart, zodat je beter begrijpt hoe deze de prestaties, motivatie en gedragingen van je medewerkers beïnvloeden. Dit inzicht draagt bij aan het functioneren van iedere medewerker en ieder team binnen je organisatie.

Samen sterker in de ouderenzorg

Leiderschapsontwikkeling

Krachtige leiders zijn bepalend voor de richting en het succes van een zorgorganisatie. Sterk van binnen, effectief naar buiten. Ze kennen zichzelf en weten hun omgeving positief te beïnvloeden door in zichzelf te blijven investeren. Wij leiden deze leiders op. We helpen hen sterker en effectiever te worden en de essentie en balans vast te houden, essentiële waarden vast te houden en balans te bewaren in een wereld die continu verandert.

Rapportage schrijven - 10 eisen die je moet stellen

Online Leren & Ontwikkelen op maat

Medewerkers laten leren en ontwikkelen. Dat maken we mogelijk met e-learnings op maat. Startend met online onboarding voor een warm welkom en snelle inzetbaarheid en productiviteit. En voor het vervolg met individuele e-learnings of een complete online academy op maat voor het ontwikkelen van vaardigheden en kennis die nodig is in jouw organisatie. Naadloos aansluitend op ieders persoonlijke talenten en behoeften. En met een minimum aan verletkosten.

Grip op Leren & Ontwikkelen

Wil je planmatig werken aan Leren & Ontwikkelen? Wij ondersteunen bij het opzetten van een werkwijze, planning en het gebruik van de juiste tools. Het selecteren en implementeren van een bijpassend Talent Management Systeem en/of een Leer Management Systeem kan daar onderdeel van uitmaken.

Medewerkers motiveren en ontwikkelen

Wil jij jouw medewerkers laten groeien en bloeien? Met oog voor werkplezier, erkenning, loopbaanontwikkeling en daarmee behoud van personeel? Dan bieden we daarvoor dus alle aanknopingspunten. Meer weten?