Skip to content

Trainingen

Verbreed je kennis of ga aan de slag met het ontwikkelen van je vaardigheden. Trainers en coaches met veel ervaring uit de praktijk geven de trainingen. Echte casussen over échte mensen en échte gebeurtenissen. Interessant, leuk en leerzaam.

Erkend

EVV, GVP en GVS

Tevredenheid

Beoordeling: 9+

Ervaren

30 jaar ervaring

Getekend Citaat

“We hebben in de cursus geleerd wat voor extra’s we bewoners kunnen bieden vooral in een tijd waar de werkdruk erg hoog is en ‘papierwerk’ een te belangrijke plek heeft ingenomen.”

Dennis – Cicero Zorggroep

Trainingen in de ouderenzorg

Er zijn steeds meer ouderen. Die hebben zorg nodig. Om in alle gevallen passende zorg te kunnen bieden, is het belangrijk dat jij je als zorgmedewerker blijft ontwikkelen. De trainingen van BTSG richten zich op een betere kwaliteit van leven voor alle ouderen.

Populaire trainingen

Welzijnscoach / Dagbestedingscoach

De Effectieve Zorgbemiddelaar

Spelvormen, Bewegen en Muziek

Rapporteren en SMART-doelen formuleren

Leer op jouw manier bij BTSG

Bij BTSG leer en studeer je op verschillende manieren. Je leert klassikaal en je gaat situaties zelf ervaren. Hoe ziet je dag eruit als je cliënt bent? Bij BTSG kiezen we daarnaast voor microlearning: via korte herhalende leermomenten zorgen we dat jij alles wat je geleerd hebt, ook écht goed onthoudt.

Uniek bij BTSG: Simulatie Kleinschalig Wonen

‘De Schoolstraat’ is een unieke ervaring voor alle zorgmedewerkers. De deelnemers aan de simulatie ontdekken zelf hoe het is om in een kleinschalige ruimte te leven. Acteurs maken de ervaring compleet en zeer realistisch. De simulatie duurt twee dagen en is inclusief overnachting.

Ontdek meer

Dit zeggen deelnemers over onze trainingen

Incompany

Maatwerk

BTSG is gespecialiseerd in het geven van trainingen op maat. Samen met de zorginstelling kijken we waar de behoefte ligt. Zo stellen we een training samen waarmee jouw organisatie de kwaliteit van zorg structureel verbetert.

Bel 085-4012228 of mail naar info@btsg.nl voor vrijblijvend meer informatie.

Laat je inspireren
Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief