Skip to content

Wie is BTSG?

BTSG is specialist in zorgopleidingen. Wij weten wat er speelt in de zorgwereld en vertalen dit naar educatieve programma’s voor professionals: erkende basisopleidingen én verdiepende cursussen. We bereiden jou en je collega’s voor op de zorgvragen van vandaag én morgen.

Wat doet BTSG?

Sinds 1983 biedt BTSG kwalitatieve opleidingen en trainingen in de zorg.

Individuele trainingen

Samen met andere deelnemers ontwikkel jij je in de zorg.

In-company trainingen

Werk samen met collega’s aan kennis en vaardigheden.

Zorgopleidingen

Erkende branche-opleidingen.

Training op maat

BTSG ontwikkelt trainingen op maat specifiek voor jouw zorginstelling.

Onze zorgopleidingen zijn door de branche erkend

De zorgopleidingen van BTSG worden erkend door het College Zorgopleidingen (CZO). CZO is een landelijke, onafhankelijke organisatie die toezicht houdt op de kwaliteit van zorgopleidingen.

Onze missie

Professionals en informele zorgverleners optimaal toerusten deskundige zorg aan ouderen én aan mensen met dementie te bieden. Dit met het doel om het welbevinden te vergroten.

Onze visie

Wij zijn de toonaangevende opleider in de ouderenzorg met specifieke expertise gericht op mensen met dementie. Dit doen wij door onze eigen kennis te ontwikkelen en delen, in partnerschap met de professionals uit de zorg- en netwerkorganisaties. Wij zijn benaderbaar en herkenbaar.

Contact en advies

Onze adviseurs vertellen je graag meer over de trainingen en opleidingen van BTSG. Neem contact op via het formulier of bel 085 401 22 28.